Redmi K30 primeşte poze reale şi teaser video

Autor: Aurelian Mihai 09.12.2019

Pregătit de lansare în mai puţin de o zi, Redmi K30 a fost livrat deja magazinelor din China, Xiaomi contând probabil pe avalanşa de poze şi clipuri neoficiale pentru creşterea expunerii mediatice.

Potrivit dezvăluirilor făcute chiar de Xiaomi, seria K30 introduce conectivitate 5G dual-mode, în premieră pentru gama Redmi. Totuşi informaţii apărute ulterior confirmă şi existenţa unei versiuni 4G a telefonului, cu preţ ceva mai accesibil.

În noile imagini apărute putem observa versiunea retail a modelului Redmi K30, având ecranul decupat după conturul carcasei şi înconjurat de o ramă îngustă, ceva mai proeminentă la partea de jos. Poate fi observată şi perforaţia aplicată în colţul dreapta-sus, pentru a face loc unui sistem dual-camera.

Spatele carcasei este acoperit cu un finisaj iridescent, încadrând camera foto cu patru lentile grupate pe verticală. Tot din imagini mai putem confirma prezenţa unei ieşiri pentru căşti de tip jack 3.5 mm, portul USB-C la partea de jos şi prezenţa versiunii de firmware MIUI 11.

Pe lista neoficială cu specificaţii mai apare chipsetul Snapdragon 765G ajutat cu un acumulator de 4500 mAh, ecran de 6.67 inch cu rată de refresh la 120Hz, difuzare stereo, senzor foto principal de 64MP (Sony IMX686), cameră frontală de 20MP cu senzor de profunzime şi un adaptor AC cu putere de 30W inclus în pachetul cu accesorii.

Pentru detalii complete şi lista de preţuri va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare pregătit pentru data de 10 decembrie.

 

Tags: