Redmi Note 10 Ultra primește specificații și preț la vânzare

21.05.2021
Redmi Note 10 Ultra primește specificații și preț la vânzare

Redmi Note 10 Ultra, cel mai avansat model din gama Redmi, apare cu ecran spațios și listă convingătoare cu specificații, care include un acumulator de capacitate generoasă.

Potrivit zvonurilor, Xiaomi va livra cel mai avansat telefon Redmi cu prețul de 280 dolari în echiparea de bază. Suma exactă va varia de la o regiune la alta, consumatorii europeni putând include de pe acum la socoteală taxele de import și alte posibile costuri ascunse. Însă ca o aproximație, simpla înlocuire a simbolului ”dolar” cu ”euro” funcționează destul de bine.

Până acum seria Redmi Note 10 cuprinde modelele Note 10, Note 10 Pro și Note 10S, producătorul Xiaomi încercând să atragă cel mai mare număr de cumpărători cu putință, oferind deopotrivă dotări spartane și versiuni ceva mai bine echipate.

Potrivit unei cunoscute surse de zvonuri, Redmi Note 10 Ultra vine echipat cu ecran AMOLED de 6.53 inch, chipsetul Dimensity 1100 și un acumulator de 5000mAh capabil de încărcare rapidă la putere de 33W, folosind adaptorul AC inclus în pachet. Aceeași sursă precizează și că în echiparea de bază, noul Redmi Ultra vine cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă, oferite la prețul de 229 euro.

Fanii Redmi mai puțin constrânși de buget pot opta și pentru variante de echipare cu 6GB/128GB, 8GB/128GB și 8GB/256GB memorie, disponibile cu prețuri ceva mai mari.

Ceea ce nu știm încă este dacă noua serie Redmi Note 10 Ultra va fi până la urmă lansată și în afara Chinei, zvonurile de până acum provenind exclusiv din surse locale. Probabil că „misterul” va fi lămurit în perioada imediat următoare, pe măsură ce ne apropiem de ziua lansării.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult