Redmi Note 8, cu quad-camera de 64MP, primeşte poze-spion şi dată de lansare

19.08.2019
Redmi Note 8, cu quad-camera de 64MP, primeşte poze-spion şi dată de lansare

Xiaomi a confirmat deja pregătirea unui smartphone echipat cu noul senzor de 64MP furnizat de Samsung, însă nu era clar exact despre ce model este vorba şi când soseşte acesta.

Destinat în primă fază pieţei din India, Redmi Note 8 a fost surprins în poze neoficiale cu un sistem quad-camera având cel puţin un senzor de 64MP. Confirmând speculaţiile, CEO-ul Xiaomi a dezvăluit că lansarea aşteptată pentru luna octombrie este de fapt programată mult mai devreme, pentru data de 29 august şi va marca diversificarea ofertei Redmi în sfera televizoarelor.

Apărut într-o carcasă cu forme rotunjite şi finisaje cu aspect de sticlă, Xiaomi Redmi Note 8 se prezintă cu un modul quad-camera grupat pe verticală şi uşor înălţat peste profilul capacului, rezoluţia de 64MP fiind confirmată de inscripţiile lăsate la loc vizibil.

Pe carcasa foarte receptivă la urme de amprente mai pot fi întrezărite slotul pentru cartelă SIM, conectorul USB-C şi perforaţia pentru difuzor în stilul iPhone, alături de o ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm, prezentă tot la partea de jos.

Cât despre primul model Redmi TV, acesta ar urma să fie un televizor cu ecran gigant, măsurând 70 inch pe diagonală. Detaliile exacte nu sunt cunoscute, însă zvonurile par să confirme folosirea rezoluţiei 4K şi sistemul operare PatchWall OS, prezent şi la alte modele Xiaomi TV. Parte din gama de buget, seria Redmi TV va oferi cu siguranţă şi diagonale de afişare mai mici şi preţuri ajustate în consecinţă.

În prezent, modelele de top Xiaomi Mi TV 4S şi Mi TV 4 pot fi găsite magazinele asiatice cu preţuri începând de la echivalentul a 737 dolari, gama inferioară Redmi TV urmând să fie ceva mai ieftină.

Deocamdată, nu sunt disponibile informaţii privind lansarea noilor produse Redmi în piaţa europeană

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult