Redmi Note 8 Pro ajunge în piaţa europeană cu preţuri începând de la 249 euro

23.09.2019
Redmi Note 8 Pro ajunge în piaţa europeană cu preţuri începând de la 249 euro

Încadrat la gama de buget şi cu un raport preţ/performanţă de invidiat, Redmi Note 8 Pro promite să fie unul dintre cele mai bine vândute modele smartphone de anul acesta.

Lansat deja pentru magazinele din Spania, Redmi Note 8 Pro este disponibil în variantă cu 6GB/64GB memorie la preţ de 249 euro şi 6GB/128GB pentru 269 euro. Deocamdată, Xiaomi nu confirmă disponibilitatea în toate ţările europene, scopul companiei părând mai degrabă urgentarea anunţului de lansare pentru primul smartphone de buget echipat cu o cameră foto de 64MP înaintea rivalilor Samsung şi Realme.

Astfel, principalul element de atracţie pentru Redmi Note 8 Pro este prezenţa unei camere foto de 64MP, însă nici restul dotărilor nu sunt de trecut cu vederea. Pentru preţul plătit ne alegem însă un senzor ultra-wide de 8MP, suport pentru poze macro la rezoluţie 2MP şi senzor de profunzime, în timp de camera frontală obţine poze la rezoluţie 20MP. Ecranul decupat la partea de sus după modelul „picătură” are o diagonală impresionată de 6.53”, însă doar rezoluţie FHD redată cu ajutorul unui panou LCD mai puţin pretenţios decât soluţiile OLED întâlnite la gama superioară de preţuri.

Redmi Note 8 Pro vine motorizat de chipsetul Helio G90T, vârf de gamă al celor de la MediaTek, susţinut cu ajutorul unui acumulator de 4500 mAh. Lisa dotărilor este completată cu modul NFC, transmiţător infraroşu şi aplicaţie pentru folosirea în rol de telecomandă universală, ieşire jack 3.5mm pentru căşti, conector USB-C şi adaptor AC de 18W pentru funcţia de încărcare rapidă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult