Repornirile din senin ale terminalelor Windows Phone 8 vor fi rezolvate în decembrie, promite Microsoft

28.11.2012
Repornirile din senin ale terminalelor Windows Phone 8 vor fi rezolvate în decembrie, promite Microsoft

Proaspeţii utilizatori ai terminalelor Windows Phone 8 au fost puşi în faţa unei probleme neplăcute, săptămâna trecută ieşind la iveală o serie de mărturii despre repornirile din senin de care suferă noile modele de la Nokia şi HTC.

Microsoft a dezvăluit că problema a fost deja analizată şi se pare că aceasta este generată de sistemul de operare, şi nu de codul software suplimentar al fabricanţilor de terminale mobile. Compania a afirmat că a descoperit o posibil cauză, că investighează în continuare problemă şi că o actualizare Over-the-air va fi oferită în cursul lunii decembrie.

Microsoft nu a oferit însă nici un detaliu suplimentar despre natura acestei probleme, evenimentele care o provoacă sau o eventuală metodă de evitare a lor.

Aceste reporniri din senin sunt doar una dintre problemele raportate de utilizatorii modelelor HTC Windows Phone 8X şi Nokia Lumia 920, în cazul primului fiind reclamate probleme cu semnalul microfonului, iar în cazul celui din urmă o autonomie nesatisfăcătoare, problema cu care finlandezii s-au mai luptat acum un an o dată cu lansarea Lumia 800.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video