Samsung a anunţat Galaxy ACE Style, un telefon Android 4.4 din gama inferioară

08.04.2014
Samsung a anunţat Galaxy ACE Style, un telefon Android 4.4 din gama inferioară

Samsung se pregăteşte să lanseze la nivel global cel mai important membru al ofertei sale din acest an, însă compania nu a uitat de fructuosul segment inferior, care îi aduce volume de vânzări consistente. Cel mai recent membru al familiei Galaxy este nou anunţatul Galaxy ACE Style, un telefon Android 4.4 cu ecran de 4”.

Un membru al gamei inferioare, Galaxy ACE Style oferă un ecran TFT cu diagonală de 4” şi rezoluţie de 800 x 480 pixeli, platforma hardware nefiind nici ea mai impresionantă: un procesor necunoscut dual-core cu o frecvenţă de 1,2 GHz, 512 MB de memorie RAM şi 4 GB de memorie internă, extensibilă cu un card MicroSD.

Lista dotărilor include o cameră foto principală cu senzor de 5 MP şi autofocus, aceasta fiind secondată de un partener frontal cu rezoluţie VGA. Samsung ACE Style mai oferă NFC, interfaţă wireless 801 b/g/n, Bluetooth 4.0 şi o baterie cu o capacitate de 1500 mAh. Noul telefon va folosi platforma Android 4.4.2, peste care se va adăuga versiunea redusă Essence a interfeţei proprietare TouchWiz.

Samsung Galaxy ACE Style va fi disponibil la nivel global începând cu această lună în versiuni coloristice albe sau gri. Preţul de comercializare este  momentan necunoscut, zvonurile afirmând că acesta se va situa undeva între 275 şi 315 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News