Samsung a anunţat un eveniment Galaxy Unpacked în august

28.07.2015
Samsung a anunţat un eveniment Galaxy Unpacked în august

Samsung a anunţat în mod oficial un nou eveniment Galaxy Unpacked, unde sunt aşteptate dezvăluirile noilor modele Note 5 şi S6 edge+, alături de o variantă mai mică a lui Galaxy S6. Spre diferenţă de anii trecuţi, anunţul nu va fi făcut în cadrul convenţiei IFA de la Berlin, ci va fi organizat separat, în New York.

Zvonurile care sugerau că evenimentul va avea loc în prima jumătate a lunii august par să fi fost fondate, însă data de 12 nu era tocmai corectă. Samsung a publicat pe Twitter o imagine în care invită presa de specialitate la noul Galaxy Unpacked pe 13 august, omiţând alte detalii. Liniile din imaginea care însoţeşte invitaţia sugerează un nou model de telefon curbat, probabil accentul fiind pus de această dată pe noul Galaxy S6 edge+.

Puţine lucruri sunt necunoscute despre acest model, iar imagini şi liste de specificaţii neoficiale despre Galaxy Note 5 şi noul Galaxy S6 mini sunt deja în libertate pe internet şi Sunt puţine şanse ca Samsung să pregătească şi anunţuri pentru alte dispozitive. Cu siguranţă vom afla mult mai multe detalii despre aceste dispozitive în săptămânile care urmează, urmând să confirmăm sau să infirmăm zvonurile odată ce Samsung face anunţul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult