Samsung a lansat Galaxy S6 edge+

Samsung a lansat Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+, cel mai nou smartphone cu ecran curbat din seria Galaxy, vine echipat cu un ecran de 5,7˝ curbat pe ambele laturi. Creat din sticlă şi metal, Galaxy S6 edge+ păstrează designul introdus de seria Galaxy S6 edge, adaptat însă la formatul unui smartphone cu ecran de dimensiuni mari.

„Samsung consideră că smartphone-urile cu ecrane mari pot soluţiona unele dintre cele mai importante probleme ale utilizatorilor, oferindu-le o experienţă multimedia captivantă oriunde, oricând. Lansarea Galaxy S6 edge+ este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor, cu ajutorul dispozitivelor noastre, inovaţie care să răspundă nevoilor acestora,” a declarat JK Shin, CEO şi Preşedinte IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

„Noul smartphone Samsung Galaxy S6 edge+, cel mai nou membru al familiei Galaxy, este un dispozitiv cu un design elegant, dual edge, care le aduce utilizatorilor un plus de performanţă pentru a îi inspira în stilul lor de viaţă, aflat în continuă transformare”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Division Samsung Electronics România.

Galaxy S6 edge+ oferă funcţie de încărcare rapidă a bateriei, atât wireless, cât şi prin cablu. Interiorul carcasei prevăzută cu acumulator de 3000mAh ascunde o configuraţie cu 4GB memorie RAM, motorizată de un chipset Exynos 7420 pe 14nm, compus dintr-un procesor octa core pe 64 biţi (2.1GHz) şi GPU Mali-T760MP8.

Pasionaţii de fotografie sunt răsfăţaţi cu o cameră foto de 16MP, dispunând de obiectiv cu deschidere f/1.9 şi stabilizare optică. Telefonul include şi o cameră frontală cu rezoluţie 5MP, respectiv senzor de amprente. Opţiunile pentru conectivitate includ suport LTE Cat.6, WiFi N/AC dual-band (2.4/5GHz), Bluetooth 4.2 şi NFC/MST pentru plăţi electronice.

Samsung livrează modelul împreună cu sistemul Android 5.1.1, personalizat cu interfaţa TouchWiz UX.

Protejat sub un scut Corning Gorilla Glass 4, ecranul Super AMOLED de 5.7˝ oferă densitate 518ppi, corespunzătoare rezoluţiei 2560 x 1440 pixeli.

Samsung Galaxy S6+ continuă linia de design inaugurată de Galaxy S6 edge. Acesta are integrat noul Apps edge care le oferă utilizatorilor acces rapid la aplicaţiile lor preferate printr-o simplă atingere a ecranului de pe margine. În acelaşi timp, People edge oferă acces la contactele favorite prin opţiunile rapide de apel sau trimitere mesaj, ajutându-i pe utilizatori să rămână mai uşor conectaţi cu cei dragi.

Galaxy S6+  introduce şi noi opţiuni pentru prelucrarea înregistrărilor video. Printre acestea se numără funcţia Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto, şi modul Video Collage, care le permite utilizatorilor să înregistreze şi să editeze videoclipuri scurte cu uşurinţă, adăugându-le numeroase rame şi efecte. Galaxy S6 edge+ oferă funcţie Live Broadcast, prin care utilizatorii pot trimite conţinut video Full HD în timp real, de pe telefon, către orice contact sau grup de contacte din agendă, sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. Orice utilizator care primeşte link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de conţinut video în timp real pe propriul smartphone, tabletă, PC sau Smart TV prin conexiune YouTube.

 

 

Tehnologia integrată de încărcare wireless este compatibilă cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil în momentul actual pe piaţă. Smartphone-ul se încarcă în totalitate în aproximativ 90 de minute prin cablu şi în aproximativ 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de încărcare wireless Samsung. De asemenea, Galaxy S6 edge+ suportă funcţia SideSync, care conectează smartphone-ul la PC atât prin cablu, cât şi wireless. Datorită funcţiei de autorecunoaştere şi setării rapide, utilizatorii îşi pot conecta dispozitivul Samsung la un computer sau o tabletă, pentru acces uşor la fişiere şi date de pe toate platformele şi sistemele de operare.

Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în România începând cu 4 septembrie în reţeaua partenerilor oficiali Samsung. Dispozitivul va fi disponibil în versiunile de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult