Samsung a lansat Galaxy Star şi Galaxy Pocket Neo, două telefoane Android pentru bugete mici

03.04.2013
Samsung a lansat Galaxy Star şi Galaxy Pocket Neo, două telefoane Android pentru bugete mici

În timp ce lumea aşteaptă apariţia telefonului Samsung Galaxy S 4 pe rafturile magazinelor, sud-coreeni au anunţat astăzi două noi terminale Android care sunt destinate clienţilor care nu pot sau nu doresc să investească prea mult într-un astfel de produs.

Noile telefoane Galaxy Star şi Galaxy Pocket Neo sunt similare din multe puncte de vedere, acestea oferind un ecran QVGA cu diagonală de 3”, o cameră foto de 2 MP, stocare internă de 4 GB care poate fi extinsă cu un card MicroSD, o memorie RAM de 512 MB, conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth. o baterie cu o capacitate de 1200 mAh şi Android 4.1

Asemănătoare şi din punct de vedere vizual, cele două terminale diferă prin conectivitate şi puterea de procesare. Galaxy Star foloseşte procesor tactat la frecvenţa de 1 GHz, dar oferă doar conectivitate GPRS şi EDGE, în timp ce Galaxy Pocket Neo oferă o platformă ceva mai slabă, care rulează la numai 850 MHz, dar plusează cu conectivitate HSDPA şi un magnetometru.

Mici şi uşoare, terminalele având aceeaşi greutate de 100 de grame şi dimensiuni de 104,9 x 58 x 11,9, respectiv 105 x 57,8 x 11,8 mm, cele două telefoane vor fi disponibile şi în versiuni Dual SIM Always On. În acest moment nu există informaţii despre preţurile şi disponibilitatea acestor modele.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News