Samsung a lansat încărcătorul wireless pentru Galaxy S 4

Samsung a lansat încărcătorul wireless pentru Galaxy S 4

Acum aproape trei luni, când Samsung a prezentat pentru prima dată accesoriile telefonului mobil Galaxy S 4, printre acestea s-a regăsit şi un încărcător wireless compatibil cu standardul Qi. O alternativă modernă la banalul cablu Micro USB, accesoriul pentru încărcarea wireless s-a lăsat aşteptat până acum.

În mod implicit, Galaxy S 4 nu oferă suport pentru încărcarea wireless, aşa cum o fac telefoanele Lumia 920 sau Nexus 4. Atunci când a lansat acest telefon, Samsung a anunţat că încărcarea wireless este implementată sub forma unui capac posterior alternativ care include şi bobina de inducţie necesară, rămânând la latitudinea comercianţilor şi operatorilor să aleagă modelul care le convine.

Puţin mai târziu decât şi-ar fi dorit utilizatorii, Samsung a anunţat astăzi disponibilitatea capacului alternativ cu încărcare wireless, care este compatibil cu orice încărcător Qi, şi a încărcătorului wireless, pentru cei care nu deţin încă aşa ceva. Acestea sunt disponibile momentan doar în Statele Unite la preţuri de 39,99, respectiv 49,99 dolari, acestea urmând să fie disponibile în curând şi în Europa.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News