Samsung a lansat prima actualizare software pentru Galaxy S5

13.05.2014
Samsung a lansat prima actualizare software pentru Galaxy S5

La o lună de la lansarea oficială pe piaţă a terminalului, Samsung a lansat prima actualizare pentru noul său vârf de gamă Galaxy S5. Lista de schimbări este destul de interesantă, compania îmbunătăţind performanţele camerei foto şi ale senzorului pentru amprente, dar optimizând  şi managementul de memorie.

În urma acestei actualizări, aplicaţia camerei foto va porni mai repede, iar galeria media aferentă va oferi şi ea o performanţă mult mai bună. Cei care au făcut deja această actualizare afirmă că senzorul de amprente are acum o acurateţe mai bună. Atunci când am prezentat acest terminal, nu am avut probleme deosebite cu acest modul de autentificare, însă colegii mei au fost mai puţin impresionaţi, deci probabil că era loc de mai bine.

Actualizarea îmbunătăţeşte performanţele generale software şi optimizează managementul de memorie. Acest ultim aspect este binevenit deoarece software-ul original are un consum ridicat de memorie şi lasă prea puţin RAM liber pentru o utilizare cu adevărat confortabilă.

Actualizarea poate fi instalată prin intermediul aplicaţiei desktop KIES, iar versiunea OTA se pare că a început şi ea să fie trimisă către utilizatori, însă, ca de obicei, disponibilitatea este progresivă şi probabil că va necesita câteva zile pentru a-şi face apariţia pe telefoanele tuturor utilizatorilor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News