Samsung a publicat lista dispozitivelor care vor primi Android 7.0 Nougat în prima jumătate a anului

19.01.2017
Samsung a publicat lista dispozitivelor care vor primi Android 7.0 Nougat în prima jumătate a anului

Samsung a dat drumul la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru seria Galaxy S7. În ciuda unor probleme, actualizarea va fi primită de către toţi utilizatorii în săptămânile următoare. Pentru cei care s-au întrebat ce alte dispozitive din portofoliul companiei vor primi actualizarea, compania a publicat lista acestora.

Potrivit Samsung, următoarele smartphone-uri şi tablete vor primi upgrade oficial la Nougat în prima jumătate a lui 2017: Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A cu S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE, versiunea deblocată), Galaxy A3 şi Galaxy A8. Este notabilă absenţa din listă a modelului Galaxy A5 (2016), dar şi a celor din populara serie Galaxy J. 

 

 

Este foarte posibil ca lista dispozitivelor care vor primi Android 7.0 în 2017 să fie mai mare, iar alte modele să fie actualizate în a doua parte a anului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult