Samsung aduce pe telefoanele Galaxy S20 câteva dintre funcțiile seriei Note 20

21.08.2020
Samsung aduce pe telefoanele Galaxy S20 câteva dintre funcțiile seriei Note 20

Actualizată la cea mai recentă versiune, interfața One UI de pe telefoanele Galaxy S20 include și câteva funcții anunțate la începutul lunii august pentru seria Galaxy Note 20.

Păstrând tradiția, Samsung livrează o parte dintre inovațiile prezentate pe cel mai nou model Galaxy Note și pe telefoane din seria Galaxy S.

Samsung duce interfața One UI 2.5 pe telefoanele Galaxy S20

Livrată pentru început doar utilizatorilor din câteva țări europene, cum ar fi Italia, Ungaria, Portugalia și Olanda, interfața One UI 2.5 poate fi aplicată versiunii Galaxy S20 cu 5G, modelul S20 Plus și S20 Ultra.

Printre noutăți se numără și suport Wireless Dex, permițând transmiterea imaginii în modul wireless spre televizoare compatibile și folosirea ecranului în rolul de touchpad.

Aplicația pentru camera foto primește câteva opțiuni în plus, cum ar fi mod de filmare 8k/24fps și Pro Video Mode cu posibilitatea comutării între diferitele microfoane ale telefonului.

Totodată, One UI 2.5 simplifică împărtășirea datelor de login Wi-Fi cu alte dispozitive Galaxy aflate în apropiere.

Samsung confirmă că noua actualizare este distribuită pentru telefoanele din seria Galaxy S20 începând cu data de 21 august, dar fără a detalia regiunile și țările care primesc mai întâi acces. Totodată, în perioada următoare actualizarea va ajunge și la alte flagship-uri Samsung, inclusiv seriile Galaxy S10, Galaxy Note 10 și modelele de telefoane pliabile recend lansate de Samsung, precum Galaxy Fold și Galaxy Z Flip 5G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult