Samsung ar putea lansa Galaxy A7 (2017), un mid-range premium cu certificare IP68

16.11.2016
Samsung ar putea lansa Galaxy A7 (2017), un mid-range premium cu certificare IP68

Samsung a reuşit să ofere prin seria Galaxy A o combinaţie de hardware puternic, materiale de calitate şi un preţ accesibil, iar următoarea generaţie ar putea împrumuta şi mai multe caracteristici de la modelele de top ale companiei. Noi zvonuri afirmă că noul Galaxy A7 (2017), care ar putea fi lansat luna viitoare, va beneficia de o cameră foto foarte performantă, cât şi de certificare IP68, prezentă momentan doar pe seria Galaxy S7.

Primele informaţii despre Galaxy A7 (2017) vin de pe site-ul SamMobile, o sursă destul de credibilă atunci când vine vorba despre leak-uri legate de dispozitive Samsung. Conform surselor publicaţiei, noul mid-range premium al coreenilor va fi echipat cu un chipset Exynos 7880 octa-core la 1,8 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi un acumulator „generos” de 3.600 mAh. Toate acestea vor fi integrate într-un corp din sticlă şi aluminiu rezistent la apă şi praf, care se aliniază la standardul IP68, asemeni modelului flagship S7. Display-ul AMOLED de 5,7” va oferi rezoluţie Full HD, iar deasupra sa va fi integrat un senzor foto frontal de 16 megapixeli.

Camera foto va fi de asemenea îmbunătăţită. Aceasta va beneficia de asemenea de un senzor cu reozluţie de 16 megapixeli, însă va beneficia de stabilizare optică şi de un obiectiv rapid, cu diafragmă f/1.9. Mufa de încărcare va fi schimbată cu noul USB Type-C şi un senzor de amprentă va fi amplasat sub display, dar nu avem informaţii despre integrarea unui mod de încărcare rapidă.

Dacă într-adevăr Samsung va lansa Galaxy A7 (2017) în luna decembrie a anului curent, la un an distanţă de generaţia precedentă, cel mai probabil că va rula pe versiunea 6.0 Marshmallow de Android, întrucât momentan există doar o versiune beta de Nougat de la Samsung dedicată modelului S7. Desigur, toate aceste informaţii sunt momentan simple zvonuri neconfirmate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult