Samsung ar putea lansa Galaxy S23 FE mai devreme

09.06.2023
Samsung ar putea lansa Galaxy S23 FE mai devreme

Samsung a lansat Galaxy S21 FE în luna ianuarie 2022. Între timp, nicio veste despre înlocuitorul S22 FE, dând de înțeles că Samsung ar putea face direct saltul la Galaxy S23 FE. Iar argumente pentru asta ar fi destule, începând cu popularitatea mult mai mare de care se bucură actuala serie Galaxy S23, până la lipsa de opțiuni credibile pe nișa „flagship-killer”.

Potrivit indiciilor scoase la iveală de site-ul danez Galaxy Club, acumulatorul rezervat Galaxy S23 FE este trimis deja partenerilor OEM, componenta identificată cu numele de catalog EB-BS711ABY apărând semnată de Samsung, dar nefolosită cu niciun alt produs din oferta companiei.

Aflăm astfel că versiunea low-cost a seriei Galaxy S23 va avea acumulator de 4500mAh. Din alte surse mai aflăm și că chipsetul Snapdragon este substituit cu o alternativă Exynos, mult mai „prietenoasă” din punct de vedere al costurilor. Acesta ar fi nimeni altul decât Exynos 2200, alternativa mai puțin eficientă pentru chipsetul SD8 Gen 1 de anul trecut.

Astfel, Galaxy S23 FE va fi echivalentul Galaxy S22 în echipare pentru Europa, din punct de vedere al performanțelor. Însă alte compromisuri la partea de ecran și configurația foto ar putea cimenta rolul acestuia drept soluție „de umplutură”, menită să capitalizeze de pe urma succesului Galaxy S23 livrând consumatorilor un produs nu chiar atât de bun, dar poziționat cât mai sus din punct de vedere al prețului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult