Samsung „atacă” iPhone 14 înainte de lansare: se laudă cu S22 Ultra și Flip4. VIDEO

02.09.2022
Samsung „atacă” iPhone 14 înainte de lansare: se laudă cu S22 Ultra și Flip4. VIDEO

Samsung nu pare să fi învățat prea multe lecții din campaniile de promovare mai vechi în care ridiculiza dispozitivele Apple. În ciuda faptului că multe dintre criticile pe care le aducea celor de la Apple referitoare la funcții lipsă de pe iPhone sau accesorii lipsă din pachet, rând pe rând, și Samsung a ajuns să elimine toate acele capabilități de pe dispozitivele sale high-end. Acum, în pragul lansării seriei iPhone 14, Samsung se laudă cu cele mai noi smartphone-uri high-end ale sale: Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Flip4.

Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Flip4 sunt „vedetele” unui clip de promovare în care sunt evidențiate avantajele lor în fața iPhone 14

Un nou clip publicat de Samsung pe canalul său de YouTube, numit „Buckle up”, este menit să arate toate avantajele pe care telefoanele sale deja lansate le-ar avea chiar și în fața telefoanelor care ar urma să fie lansate de Apple pe 7 septembrie.

Samsung consideră că nimeni nu se va uita la utilizatorii de iPhone 14, întrucât acestea vor avea același design general precum modelele anterioare. Totuși, cei care vor să atragă priviri ar trebui să încerce Galaxy Z Flip4, cu ecran pliabil și design neconvențional. Apoi, camera foto de 108 megapixeli ar trebui să ofere rezoluție mai mare decât orice va integra Apple pe noile sale telefoane, în timp ce zoom-ul 10x optic și 100x digital este mai puternic decât orice va integra Apple pe noile iPhone 14 și 14 Pro.

Desigur, Samsung nu vorbește despre avantajele pe care telefoanele Apple le-ar putea avea, în special în zona autonomiei, unde telefoanele sale nu performează la fel de bine. Apoi, suportul software pe dispozitivele Apple este întotdeauna rapid, toate dispozitivele sale fiind din prima zi pe cel mai nou sistem de operare. Samsung lansează noul update la câteva luni distanță de debutul Android de la Google și doar pe cea mai recentă generație. Modelele mai vechi pot aștepta până la un an după următorul update major de software.

În altă ordine de idei, nici modelele Samsung de anul acesta nu sunt tocmai dispozitive revoluționare. Galaxy S22 Ultra este în mare parte doar un S21 Ultra cu upgrade de procesor și stylus inclus, în stilul Note, în timp ce Galaxy Z Flip4 arată aproape identic ca Flip3 de anul trecut, în timp ce îmbunătățește la interior procesorul, camerele și bateria.

Poate că niciuna dintre companii nu ar trebui să iasă în public cu atacuri în direcția cealaltă, având în vedere că niciuna nu este perfectă și pot fi găsite argumente pro și contra pentru fiecare în parte.

sursa: Samsung

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult