Samsung confirmă lansarea Galaxy Z Fold4 și Flip4. Primele imagini „scăpate” pe internet

19.07.2022
Samsung confirmă lansarea Galaxy Z Fold4 și Flip4. Primele imagini „scăpate” pe internet

Samsung a confirmat, într-un mod cel puțin neobișnuit, data următoarei lansări importante de produse în cadrul unui nou eveniment Unpacked. Așa cum ne-a obișnuit în ultimii câțiva ani, următorul eveniment va fi cel dedicat dispozitivelor pliabile, iar deja imagini cu cele două noi modele, Galaxy Z Fold4 și Z Flip4, au ajuns pe internet înaintea anunțului oficial. Din fericire, nu va trebui să așteptăm prea mult până să aflăm detaliile complete despre aceste noi produse.

Galaxy Z Flip4 și Fold4 se lansează în doar câteva săptămâni

Contul oficial de Twitter al Samsung a publicat un puzzle cu diverse caractere într-un tabel, alături de un cifru pentru rezolvarea acestuia. Nu a durat mult până când soluția a fost găsită, iar mesajul complet spune „081022”, adică 10 august 2022, care este chiar data la care va avea loc următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked.

Coincidență, sau nu, tot astăzi, 91mobiles și Evan Blass, entități online cunoscute pentru publicarea frecventă de leak-uri despre diverse brand-uri de telefoane mobile, au arătat și primele imagini cu Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4. De asemenea, pricebaba a publicat o imagine de presă, care arată și spatele lui Galaxy Z Fold4. La o primă vedere însă, cele două noi telefoane par a fi aproape identice cu cele de anul trecut din punct de vede al design-ului.

Ce-i drept, nu ne așteptam la mari diferențe la partea pliabilă, leak-urile sugerând mai degrabă îmbunătățirea ecranelor exterioare ale noilor telefoane. Acele părți nu sunt însă vizibile. Ce putem aștepta însă de la noile modele este adopția unui nou chipset, probabil Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, întrucât modelele din familia Galaxy Z de la Samsung nu au folosit niciodată până în prezent procesoare Exynos.

Probabil că vom afla mai multe informații despre hardware-ul acestor modele în următoarele săptămâni din inevitabile „leak-uri” noi.

Official-renders-of-the-Galaxy-Z fold4

sursa: pricebaba, 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult