Samsung confirmă pregătirea unui nou model Galaxy Note

16.12.2020
Samsung confirmă pregătirea unui nou model Galaxy Note
foto: samsung

Dezmințind zvonurile circulate în ultima vreme, un oficial Samsung afirmă că brandul Galaxy Note „nu este mort”, un nou model flagship fiind pregătit pentru anul 2021.

Potrivit declarațiilor obținute de Yonhap News, un site de știri sud-coreean, Samsung pregătește lansarea unui nou model Galaxy Note pentru anul 2021.

Interesant este că oficialul a cărui identitate nu a fost precizată nu confirmă și păstrarea brandului Galaxy Note după anul 2021. Totuși, asta nu înseamnă că Samsung nu va lua o decizie favorabilă, dacă cererea este suficient de mare.

Potrivit celor mai recente speculații, Galaxy Note 21 va fi ultimul model din seria dezvoltată de Samsung începând cu anul 2011, rolul său fiind de a oferi alternativa mai puțin dezirabilă la Galaxy Z Fold 3, produsul destinat să-l înlocuiască.

Galaxy Note 21
foto: Samsung

De asemenea, oferit împreună cu accesoriul S Pen, noul flagship Samsung va fi prezentat pe aceeași scenă cu alternativa fără ecran pliabil, producătorul sud-coreean lăsând fanii să aleagă versiunea care îi atrage mai mult. Pentru a face alegerea mai ușoară, probabil că Samsung a pregătit și alte argumente, cum ar fi tehnologii mai avansate pe Galaxy Z Fold 3 și un preț sub așteptările lăsate de modelul actual.

Un alt argument împotriva lui Galaxy Note 21 este și Galaxy S21 Ultra, mai ieftin de cumpărat și compatibil cu accesoriul S Pen (achiziționat separat). Cert este că nici acum nu sunt diferențe prea mari între seriile Galaxy S și Galaxy Note, cu excepția suportului S Pen. Odată ce și acest argument va dispărea, Galaxy Note devine redundant în catalogul de telefoane Samsung, tot mai aglomerat cu modele pliabile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult