Samsung D780, un dual-SIM pe care îl aşteptăm şi la noi

Samsung D780, un dual-SIM pe care îl aşteptăm şi la noi

Telefoanele dual-Sim nu sunt o noutate tehnologică. Problema e că marii producători nu prea oferă astfel de telefoane sau, dacă o fac, au în vedere de obicei continentul asiatic. De data aceasta este vorba de unul dintre cei mai mari producători, Samsung, şi de un telefon care va ajunge şi la noi: Samsung D780.

Samsung D780

Spre lauda sa, Samsung D780 este un telefon dual-SIM care permite folosirea simultană a 2 cartele, nu este necesară intervenţia utilizatorului pentru trecerea de la o reţea la alta. În plus, în ceea ce priveşte apelurile făcute, utilizatorul poate alege de fiecare dată numărul de pe care sună. Din aceste considerente, Samsung D780 va fi pe placul multor utilizatori nevoiţi să aibă în permanenţă la ei două telefoane.

Ca specificaţii, dispozitivul nu rupe gura târgului. Samsung D780 are un ecran QVGA de 2.1 inch, bluetooth, cameră de 2 MP, radio şi slot microSD pentru carduri de până la 2 GB. Însă specificaţiile tehnice contează mai puţin, important este că telefonul se va dovedi o soluţie viabilă pentru abonaţii a două reţele si că are un design chiar plăcut.

Iniţial, Samsung D780 va fi lansat în luna mai, în Rusia. Apoi, la scurt timp, va fi disponibil şi în Europa, Asia de sud-est şi Orientul Mijlociu.

Samsung D780

Urmărește Go4IT.ro pe Google News