Samsung Galaxy A9 Pro este aproape de lansare. A fost deja testat de autorităţile chineze

08.03.2016
Samsung Galaxy A9 Pro este aproape de lansare. A fost deja testat de autorităţile chineze

Samsung Galaxy A9 Pro a fost depistat prima dată la sfârşitul anului trecut în China şi părea să fie un pas înainte pentru seria de smartphone-uri mid-range premium ale companiei coreene. Deşi încă nu a fost anunţat în mod oficial, telefonul a ajuns în comisia de aprobare a dispozitivelor electronice TENAA din China, urmând ca a scurt timp să ajungă pe piaţă. Cu această ocazie am aflat şi lista completă de specificaţii tehnice.

Samsung Galaxy A9 Pro este un nou phablet, care se va alătura modelelor A3, A5, A7 şi A9 în seria Galaxy A 2016. Acesta va oferi specificaţii apropiate de cele ale unor smartphone-uri high-end, cu mici compromisuri pentru a păstra un preţ mai mic.

A9 Pro va integra un display de 6” cu rezoluţie Full HD, acelaşi folosit şi pe modelul A9 original. Acesta are la bază un chipset Snapdragon 652, 4 GB memorie RAM şi vine din fabrică cu Android Marshmallow preinstalat. Camerele foto au primit de asemenea un upgrade faţă de modelul standard, cu un senzor de 16 megapixeli pe partea din spate şi 8 megapixeli pe faţă.

Din păcate, este foarte posibil ca Samsung Galaxy A9 Pro să rămână exclusiv pieţei din China, asemeni modelului A9 lansat anul trecut. În România, Samsung a lansat doar două variante din seria Galaxy A 2016: A3 şi A5.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult