Samsung Galaxy Beam, disponibil la precomandă

18.04.2012
Samsung Galaxy Beam, disponibil la precomandă

Samsung Galaxy Beam este un smartphone mai puţin obişnuit, ce se face remarcat prin prezenţa unui videoproiector cu tehnologie LED, capabil să redea imagini cu diagonală de până la 50 inch, de la o distanţă de aproximativ 2 metri.

Samsung Galaxy Beam

În rest, Galaxy Beam este un smartphone cu dotări de nivel mediu, echipat cu procesor dual-core la 1GHz, 768 MB memorie RAM şi un ecran de 4 inch cu rezoluţie 800×480 pixeli. Avem la dispoziţie o cameră foto cu rezoluţie 5 MP şi cameră frontală de 1.3 MP, pentru apeluri video. Memoria internă totalizează 8 GB şi poate fi extinsă prin ataşarea unui card microSD.

Accesul la internet este permis prin conexiune 3G HSPA+, iar pentru reţele wireless locale avem la dispoziţie suport WiFi N.

Pentru privilegiul de a ne juca cu un smartphone prevăzut cu mini-proiector avem de plătit un preţ destul de piperat, de 525 euro. Preţul cerut este valabil la precomandă, Samsung Galaxy Beam nefiind încă ajuns în stocurile magazinelor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult