Samsung Galaxy Beam – smartphone cu videoproiector încorporat (UPDATE)

27.02.2012
Samsung Galaxy Beam - smartphone cu videoproiector încorporat (UPDATE)

UPDATE: Video preview cu Samsung Galaxy Beam la MWC 2012.

Samsung Galaxy Beam reuşeşte să înghesuie în formatul unui telefon mobil un videoproiector nHD (640×360 pixeli) cu tehnologie LED, capabil să atingă o luminozitate de 15 lumeni, suficient pentru a reda imagini cu diagonală de 25-30 cm într-o încăpere slab iluminată.

Samsung Galaxy Beam - smartphone cu videoproiector încorporat

Lăsând la o parte acest accesoriu extravagant, Galaxy Beam este un smartphone cu dotări de nivel mediu, nu foarte spectaculoase. Avem la dispoziţie un ecran de 4 inch cu rezoluţie 800×480 pixeli, procesor dual-core la 1GHz, cameră foto de 5 MP însoţită de blitz LED şi o cameră frontală de 1.3 MP pentru apeluri video. Memoria internă este limitată la 8 GB, dar poate fi extinsă prin ataşarea unui card microSD.

Samsung Galaxy Beam - videoproiector cu rezoluţie 640x360 pixeli

Accesul la serviciile de internet mobil este facilitat prin conexiune 3G HSPA+, iar pentru reţele wireless locale avem la dispoziţie suport WiFi N.

Samsung Galaxy Beam - văzut din spate Samsung Galaxy Beam - văzut din lateral

Dotarea cea mai interesantă rămâne astfel videoproiectorul integrat, pentru care Samsung a inclus o aplicaţie dedicată ce permite redarea de poze, secvenţe video şi chiar jocuri Android.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News