Samsung Galaxy C9 apare în AnTuTu cu chipset Snapdragon 652 şi 6GB memorie RAM

26.09.2016
Samsung Galaxy C9 apare în AnTuTu cu chipset Snapdragon 652 şi 6GB memorie RAM
Samsung pregăteşte un nou smartphone mid-range, modelul Galaxy C9. Caracteristicile tehnice ale modelului au apărut în AnTuTu. Se pare că terminalul va dispune de ecran Full HD, chipset Snapdragon 652, 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB, cameră principală de 16 MP (plus frontală tot de 16 MP) şi va rula sistemul de operare Android 6.0.1. 

Este de remarcat faptul că, în cazul în care aceste informaţii de dovedesc a fi adevărate, acesta va fi primul smartphone cu 6 GB memorie RAM lansat de Samsung. 

 
În ceea ce priveşte diagonala ecranului, se pare că aceasta va fi de 5,7 inchi. Potrivit altor zvonuri, ecranul ar putea fi chiar de 6 inchi. 
 
Cel mai probabil Samsung va lansa acest nou model în octombrie sau noiembrie. Detalii despre performanţele Galaxy C9 au apărut şi în Geekbench:
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult