Samsung Galaxy J5 (2017) ar putea oferi amatorilor de poze-selfie o cameră frontală de 12MP

22.03.2017
Samsung Galaxy J5 (2017) ar putea oferi amatorilor de poze-selfie o cameră frontală de 12MP

Apărut în arhiva cu rezultate Geekbench, versiunea pentru anul 2017 a telefonului Samsung Galaxy J5 vine echipată cu un chipset nou şi două camere foto de 12MP, instalate la partea din spate şi deasupra ecranului.

Descris în mod eronat cu un ecran de 4.8”, Galaxy J5 (2017) probabil nu diferă prea mult de modelul J5 (2016), având acelaşi ecran de 5.2” cu rezoluţie HD. De interes este însă configuraţia cu două camere foto identice, care va permite utilizatorilor să obţină poze cu acelaşi nivel de calitate atât din spate cât şi din faţa ecraului.

Printre specificaţiile enumerate avem chipsetul Exynos 7870 (CPU octa-core şi modem LTE Cat. 6), 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă şi sistemul de operare Android 7.0.

Din păcate alte detalii, cum ar fi data de lansare şi noul design de carcasă, nu sunt disponibile. Însă ţinând cont de faptul că predecesorul Samsung Galaxy J5 (2016) a fost anunţat în luna aprilie a anului trecut, noul model nu ar trebui să întârzie foarte mult.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video