Samsung Galaxy Note 5: primele impresii

În ciuda faptului că nu a fost confirmat încă pentru Europa, Samsung a adus Galaxy Note 5 la IFA 2015 şi l-a expus în toată splendoarea sa pentru a fi testat. Deja ştiam totul despre noul phablet al companiei, însă experienţa la prima mână este întotdeauna superioară citirii unei liste de specificaţii. Cei care au folosit deja un Samsung Galaxy S6 sau un S6 edge ştiu deja la ce să se aştepte, iar fanii seriei de dispozitive Note cu siguranţă vor dori să vadă acest dispozitiv.

În primele minute, parcă ai de a face cu o variantă mai mare a lui Galaxy S6, însă abia după câteva minute sunt evidente avantajele noului phablet. Sticla rotunjită de pe spatele dispozitivului asigură confortul în utilizare, mai ales cu o singură mână, butoanele sunt poziţionate perfect, indiferent dacă acesta este folosit cu o mână sau cu două mâini, iar stylus-ul S-Pen îi va bucura pe toţi cei care preferă să ia notiţe scrise de mână.

Am ataşat mai sus un clip de prezentare cu noul dispozitiv de la Samsung şi abia aşteptăm să vedem noul smartwatch Galaxy Gear S2, care va fi dezvăluit oficial în această seară, tot la IFA 2015. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult