Samsung Galaxy Note 8 are acum o dată de lansare

21.07.2017
Samsung Galaxy Note 8 are acum o dată de lansare

Samsung a anunţat oficial evenimentul de lansare pentru noul Galaxy Note 8. Deşi nu vorbeşte în mod oficial despre noul dispozitiv, compania a oferit destule sugestii în imaginea inclusă în invitaţia de presă încât să nu existe niciun dubiu că vorbim despre un nou membru al seriei de dispozitive Note şi că acesta este similar în design cu modelul de top din prezent al companiei, Galaxy S8.

Imaginea vine cu mesajul „Do bigger things”, ceea ce sugerează că vom avea de a face cu un smartphone de dimensiuni mari, probabil mai mari decât Galaxy S8+, smartphone-ul cu cel mai mare display din oferta Samsung. Textul este încadrat într-un chenar similar în design cu cel al lui Galaxy S8, iar un stylus S-Pen de culoare albastră este orientat către ecranul telefonului.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 august, o dată despre care am auzit în trecut în leak-urie despre Galaxy Note 8. În ciuda faptului că pe 1 septembrie debutează IFA 2017, târg de tehnologie care are loc în fiecare an la Berlin, Samsung a ales să ţină evenimentul de lansare la New York, unde au fost în trecut lansate şi alte modele din gama Note.

Hardware-ul lui Galaxy Note 8 nu va fi foarte diferit faţă de cel al lui Galaxy S8, dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate. Vom avea de a face cu acelaşi chipset Exynos 8890, 4 GB (sau 6 GB) memorie RAM, opţiuni cu 64 sau 128 GB stocare şi, pentru prima dată pentru Samsung, o cameră foto cu doi senzori pe partea din spate. Preţul ar putea să depăşească 900 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult