Samsung Galaxy Note10: designul a fost confirmat de un producător de accesorii

24.06.2019
Samsung Galaxy Note10: designul a fost confirmat de un producător de accesorii

Design-ul lui Galaxy Note10 este cunoscut deja de câteva săptămâni, însă un producător de accesorii îl confirmă din nou. Este vorba despre Olixar, care de curând a lansat în magazine câteva accesorii pentru următoarea generaţie de iPhone-uri, confirmând astfel forma camerei foto şi dimensiunile noilor modele. În cazul lui Galaxy Note10, avem accesorii atât pentru Note10 „standard”, cât şi pentru versiunea pro, diferenţele fiind nu numai de dimensiuni, între cele două modele.

Fotografiile cu husele lansate de Olixar prezintă cele două modele de smartphone-uri Samsung cu formă foarte similară cu ceea ce am văzut în imaginile 3D de până acum. Avem de a face cu telefoane mai pătrăţoase decât modelele S10, cu display perforat pe centru şi o cameră foto triplă pe patea din stânga a dispozitivului, orientată pe verticală. În timp ce Note10 „obişnuit” are decupaj lângă cameră doar pentru blitz, modelul Note10 Pro are un decupaj mai mare, unde este găzduit atât blitz-ul, câtşi camera TOF şi laserul necesar funcţionării acesteia.

Camera foto de pe ambele dispozitive este aşteptată cu un mic „upgrade” faţă de generaţia S10. Senzorul principal va beneficia de un obiectiv mai avansat, care permite trei trepte de diafragmă distincte de f/1.5, f/1.8, respectiv f/2.4. Generaţiile S9 şi S10 ofereau doar f/1.5 – f/2.4. Acest lucru va asigura o mai bună captare a detaliilor în fotografii care sunt realizate în lumină slabă, însă nu tocmai pe timp de noapte.

Alte noutăţi pentru seria Note10 ar putea fi un sistem de redare audio prin display, eliminând astfel nevoia integrării unui difuzor pentru apeluri în partea de sus a dispozitivului şi eliminarea jack-ului pentru căşti. De asemenea, conform leak-urilor precedente, toate butoanele fizice au fost mutate pe partea din stânga, partea din dreapta fiind lipsită de elemente distinctive. Este posibil să avem de a face cu un telefon care fie a renunţat la butonul Bixby, înlocuindu-l cu butonul power, fie a renunţat la Power şi îl înlocuieşte cu o suprafaţă tacticlă şi cu funcţii de tipul „tap to wake” şi „raise to wake” pentru a porni automat display-ul atunci când interacţionezi cu el.

Lansarea celor două modele Galaxy Note10 este aşteptată pe 7 august, în cadrul unui eveniment Unpacked care ar putea avea loc din nou la New York. În ciuda faptului că nu au fost făcute anunţuri noi referitoare la lansarea lui Galaxy Fold, telefonul plabil de la Samsung, există posibilitatea ca şi acesta să fie lansat simultan cu seria Note10. Acest dispozitiv trebuia să ajungă în magazine încă din luna aprilie, însă problemele de design ale display-ului flexibil au dus la amânarea pe termen nedeterminat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult