Samsung Galaxy S II Plus apărut în teste, foloseşte o soluţie Texas Instruments

Samsung Galaxy S II Plus apărut în teste, foloseşte o soluţie Texas Instruments

La un an de la lansarea legendarului terminal Galaxy S, Samsung a lansat o versiune actualizată denumită S Plus, aceasta fiind menită să profite cât mai era timp de bunul renume făcut de modelul de bază. Producătorul pregăteşte acum o versiune Plus şi pentru modelul Galaxy S II, aceasta urmând să fie, la fel ca în primul caz, tot o versiune uşor îmbunătăţită.

Continuarea celebrului Galaxy S II, modelul GT-I9105 va oferi un ecran cu o rezoluţie mai mare, acesta sărind de la cei 480 x 800 pixeli ai modelului original la 540 x 960 pixeli. Mai interesantă este însă platforma hardware, datele GL Benchmark indicând un procesor tactat la 1,4GHz şi un procesor grafic PowerVR SGX544 MP.

Singurul chip disponibil în acest moment care foloseşte acest nucleu grafic este Texas Instruments OMAP 4470, o soluţie adoptată şi de Amazon pentru Kindle Fire HD 8,9″, acesta incluzând un nucleu dual-core ARM Cortex-A9, puternicul nucleu grafic de la PowerVR şi un accelerator 2D de la Vivante.

Restul specificaţiilor mai includ un ecran cu o diagonală de 4,65″ cu panou Super-AMOLED, 1GB memorie RAM, 16GB de stocare internă secondaţi de un slot MicroSDHC şi o cameră foto cu senzor de 8MP.

Primele zvonuri despre acest model au ieşit la iveală în cursul lunii august, iar scorurile online obţinute în testul GL Benchmark cu acest model sugerează că produsul final nu este departe de un anunţ oficial.

Galaxy S II PLus, o versiune îmbunătăţită a unui terminal legendar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video