Samsung Galaxy S II – vândut în peste 10 milioane de exemplare

26.09.2011
Samsung Galaxy S II – vândut în peste 10 milioane de exemplare

În ciuda atacurilor venite din partea rivalului Apple, Samsung se bucură de vânzări record pentru vârful de gamă a liniei de produse smartphone, modelul Galaxy S II.

Samsung Galaxy S II

Deşi au trecut numai 5 luni de când a fost lansat, Samsung Galaxy S II a fost deja vândut în peste 10 milioane de exemplare. Recordul anterior a fost deţinut de modelul Star S5230, care a reuşit să atingă aceiaşi performanţă în şase luni de la lansare, urmat de Samsung Galaxy S cu 7 luni.

Performanţa atinsă este cu atât mai impresionantă cu cât Samsung Galaxy S II este semnificativ mai scump decât predecesorii săi. Încrezătoare forţele proprii, compania a mizat pe un pachet de facilităţi cât mai competitiv, încercând să-şi convingă utilizatori în primul rând prin calitate şi nu neapărat un preţ de achiziţie foarte mic.

Pentru riscul asumat, Samsung se poate mândri deja cu unul dintre cele mai profitabile modele smartphone din istoria companiei, iar prognoze pentru perioada următoare sunt dintre cele mai optimiste, mai ales că Samsung Galaxy S II poate fi achiziţionat acum şi de pe teritoriul Statelor Unite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News