Samsung Galaxy S III – lansat astăzi în 28 de ţări

29.05.2012
Samsung Galaxy S III - lansat astăzi în 28 de ţări

Samsung Galaxy S III a fost lansat astăzi în 28 de ţări, din Europa şi alte regiuni ale lumii.

Reprezentantul celei de-a treia generaţii Samsung Galaxy S se anunţă a fi un succes chiar mai mare decât predecesorul său, responsabil de propulsarea companiei sud-coreene la statutul de cel mai mare producător smartphone din lume, în defavoarea Apple – competitorul său direct. Ajuns pe piaţă cu câteva luni înainte ca Apple să poată lansa un nou model iPhone, Galaxy S3 are toate şansele să mărească şi mai mult distanţa dintre cele două companii.

Samsung Galaxy S III - lansat astăzi în 28 de ţări

În comparaţie cu actualul vârf de gamă Apple, iPhone 4S, Galaxy S3 vine echipat cu cea mai nouă versiune Android Ice Cream Sandwich şi un ecran de 4.8 inch cu rezoluţie HD 720p, foarte performant şi considerabil mai mare decât cel instalat pe iPhone 4S.

De mare ajutor în promovarea lui Samsung Galaxy S III sunt chiar operatorii de telefonie mobilă, care au reuşit prin campanii publicitare de anvergură să stârnească entuziasmul utilizatorilor, unii dintre ei adunându-se în faţa magazinelor retail din Berlin încă de luni noaptea, în speranţa de a fi printre primii care pun mâna pe un exemplar Galaxy S3, înainte ca stocurile să fie epuizate. Temerile acestora nu sunt chiar nejustificate, existând informaţii conform cărora numai versiunea albă a lui Galaxy S3 este disponibilă în ziua lansării, urmând ca varianta „pebble blue” să sosească mai târziu, după ce Samsung va remedia unele problemele legate de fabricarea acestui tip de carcasă.

Cel puţin în cazul versiunii albe, Samsung Galaxy S3 nu ar trebui să aibă probleme cu disponibilitatea în România. Până să daţi buzna în magazine, vă invităm să vizionaţi prezentarea video cu Samsung Galaxy S3, realizată de Go4it.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult