Samsung Galaxy S III se lansează în versiune albă şi albstră?

03.05.2012
Samsung Galaxy S III se lansează în versiune albă şi albstră?

Galaxy S III şi-a făcut apariţia în oferta unui magazin online din Marea Britanie, disponibil în două versiuni de culoare.

Samsung Galaxy S III se lansează în versiune neagră şi albstră?

Astfel, s-ar părea că Samsung a decis să abandoneze tradiţionala carcasă neagră, decizând să ofere modelul Galaxy S III în versiuni de culoare albă şi albastră. Cel mai probabil, albastrul de care se vorbeşte este de o nuanţă foarte închisă, ce devine evidentă doar în anumite condiţii de iluminare, carcasa părând culoarea neagră în cea mai mare parte a timpului. Un bun exemplu în acest sens este versiunea Carbon Blue a terminalului Galaxy Note, a cărui carcasă pare mai degrabă neagră decât albastră, dacă nu o privim sub o lumină suficient de puternică.

Film de protecţie pentru Samsung Galaxy S III, aplicat pe HTC One X

Între timp, Unwire HK a dat de urma unui transport de folii protectoare pentru Galaxy S III, ce pare să dezvăluie dimensiunea ecranului.

Trebuie spus că acest film de protecţie este conceput astfel încât să protejeze întreaga suprafaţă din sticlă ce acoperă partea din faţă a telefonului, nu doar ecranul în sine. Judecând după dimensiunea aparentă, prea mare pentru a acoperi faţada lui HTC One X (cu ecran de 4.7 inch), o diagonală a ecranului de 4.8 inch pentru Galaxy S III pare să fie varianta corectă.

Decupajul prezent pe filmul de protecţie dezvăluie şi dimensiunea tastei Home, poziţionată central, sub ecranul lui Galaxy S III.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult