Samsung Galaxy S III soseşte în luna mai

07.02.2012
Samsung Galaxy S III soseşte în luna mai

După ce am aflat că Samsung nu aduce noul Galaxy S III la Mobile World Congress, acum am aflat şi motivul.

Samsung Galaxy S III

Aparent, oficialii Samsung sunt atât de mulţumiţi de succesul de care încă se bucură modelul Galaxy S II încât au decis să întârzie evenimentul de lansare pentru Galaxy S III până în luna mai, evitând astfel o situaţie nedorită în care apariţia noului model ar compromite vânzările pentru actuala ofertă smartphone. Cert este că Samsung Galaxy S II înregistrează încă vânzări foarte bune iar Galaxy S II Plus, pregătit pentru lansare la Mobile World Congress, are nevoie de timp pentru a atinge volumele de vânzări aşteptate de producător.

Cât despre Galaxy S III, acesta este cu 1.5 mm mai subţire decât Galaxy S II, ajungând să măsoare numai 7 mm grosime. Pentru a atinge această performanţă Samsung a utilizat componente cu 10 – 20% mai subţiri decât cele convenţionale, cum ar fi conectorii şi diverse microprocesoare, dar şi placa cu circuite imprimate pe care sunt găzduite toate acestea.

Din punct de vedere hardware, Galaxy S III ar putea fi primul smartphone quad-core din oferta Samsung, echipat cu o cameră foto de 8 MP şi cameră frontală de 2 MP.

Preţul de lansare pentru Samsung Galaxy S III va fi cu siguranţă unul premium, situat peste nivelul la care este încadrat modelul Galaxy S II Plus, la rândul său mai costisitor decât actualul Galaxy S II.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video