Samsung Galaxy S24 Ultra a trecut cu brio testul durabilității realizat de JerryRigEverything – VIDEO

31.01.2024
Samsung Galaxy S24 Ultra a trecut cu brio testul durabilității realizat de JerryRigEverything - VIDEO

Samsung Galaxy S24 Ultra a rezistat cu brio la testul de rezistență făcut de JerryRigEverything. Cum se prezintă noul telefon la finalul testelor de durabilitate?

Noua generație a navei amiral în materie de telefoane Samsung a fost lansată luna aceasta, putând fi cumpărată și în România. Dacă erați curioși să aflați cât de rezistent este noul smartphone de top de la Samsung, Zack de la JerryRigEverything a supus un S24 Ultra testului său extrem de durabilitate. Acesta implică zgârieturi, expunere la flacăra unei brichete și celebrul test de îndoire, bineînțeles.

Este important de reținut că Samsung nu menționează ce grad de titan folosește. Apple folosește titan de grad 5, care este unul dintre cele mai răspândite, celălalt fiind de gradul 2. Titanul de gradul 5 este mai scump decât titanul de gradul 2, acesta fiind și motivul pentru care companiile ce folosesc acest metal se laudă cu acest lucru. Nu putem spune dacă este cazul și cu Samsung.

Samsung Galaxy S24 Ultra – Fără emoții în cadrul testelor de durabilitate

Sticla Gorilla Armor de deasupra ecranului se zgârie fin la nivelul 6 pe scara de duritate Mohs, însă există un „dar”. Nu există zgârieturi mai adânci la nivelul 7 de data aceasta. Urmele există, dar pur și simplu nu sunt la fel de adânci ca pe alte tipuri de sticlă, așa că Gorilla Armor pare a fi mai mult decât un slogan de marketing. Urmele mai adânci apar doar la nivelul 8, ceea ce este o premieră.

Rama de titan se zgârie, din moment ce acest aliaj nu este imun la zgârieturi, totuși este neclar dacă butoanele laterale sunt realizate din titan sau aluminiu. Cât despre ecran, odată ce pixelii sunt expuși la flacăra brichetei devin albi după 30 de secunde și nu revin la normal.

În final, Samsung Galaxy S24 Ultra supraviețuiește testului de îndoire. Există o mică mișcare atunci când este îndoit din ambele părți, dar nu există absolut nicio crăpare a suprafețelor de sticlă sau a ramei.

VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult