Samsung Galaxy S6 zărit din nou în imagini neoficiale

Samsung Galaxy S6 zărit din nou în imagini neoficiale

Samsung începe săptămâna cu o serie de imagini scăpate pe internet de producătorii de accesorii pentru seria de smartphone-uri Galaxy. Acestea nu sunt primele de acest fel, însă întăresc încă odată zvonurile lansate precedent cu referire la designul noului model S6. Dacă într-adevăr imaginile sunt reale, compania coreană va avea puţine surprize pentru noi la evenimentul de lansare de la Mobile World Congress 2015.

Imaginile sunt destul de interesante cât să ne stârnească curiozitatea, însă acoperă destul din telefon încât să ne punem câteva întrebări. Având în vedere că sursa imaginilor este un producător de accesorii, este evident faptul că telefonul este „îmbrăcat” în husele promovate de acesta. În partea din spate putem vedea doar camera foto, care pare să fie ieşită în relief, alături de flash-ul LED şi senzorul pentru puls. Spre diferenţă de generaţia precedentă, aceste două elemente au fost mutate de sub cameră în dreapta ei.

Nu putem confirma dacă spatele este într-adevăr realizat dintr-un material metalic sau nu şi nici dacă avem de a face cu un design monobloc. Dacă luăm în considerare faptul că atât Galaxy Note 4 şi Galaxy Alpha au folosit rame metalice şi capace din plastic pe spate. Informaţiile neoficiale disponibile sugerează un spate complet metalic pentru Galaxy S6, însă modelul punctat din imaginile de astăzi ne duc cu gândul la telefoanele companiei lansate în ultimele luni. Desigur, este posibil ca renderul folosit pentru aceste imagini să fie realizat de către compania producătoare a accesoriilor.

Partea din faţă a telefonului pare să fie neschimbată şi de aceea credem că este posibil să nu vedem Galaxy S6 în forma sa finală în aceste imagini. Se zvoneşte că acesta va integra un nou cititor de amprente, care funcţionează printr-o simplă atingere, lucru imposibil de realizat cu un senzor atât de mic precum cel de pe S5. Desigur, aceste informaţii nu pot fi confirmate sau infirmate în acest moment. Suntem nevoiţi să aşteptăm detaliile oficiale de la evenimentul din Barcelona de pe 1 martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult