Samsung Galaxy S8+ în versiune cu 6 GB memorie RAM ar putea costa peste 1000 dolari

04.04.2017
Samsung Galaxy S8+ în versiune cu 6 GB memorie RAM ar putea costa peste 1000 dolari

Lansate oficial, Samsung Galaxy S8 şi varianta Galaxy S8+ vor avea şi o variantă echipată cu 6GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare, rezervată celor cu buzunare adânci.

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, Samsung ar putea oferi varianta Galaxy S8+ cu 6GB memorie RAM exclusiv pentru piaţa din China, la un preţ greu accesibil cumpărătorilor din această ţară.

Pregătit doar în versiune de culoare Midnight Black, Galaxy S8+ va fi oferit împreună cu accesoriul Samsung DeX, menit să îndulcească preţul de aproximativ 1030 dolari. Disponibil şi separat contra sumei de 140 dolari, accesoriul Dex permite folosirea telefoanelor Galaxy S8 în rolul de mini PC, complet cu tastatură şi mouse.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult