Samsung îmbunătăţeşte funcţia Always on Display de pe telefoanele Galaxy S7

18.05.2016
Samsung îmbunătăţeşte funcţia Always on Display de pe telefoanele Galaxy S7

Introdusă cu rolul de ceas şi pentru a scuti utilizatorii Galaxy S7 şi S7 edge de activarea ecranului la fiecare verificare a notificărilor, funcţia Always on Display (VOD) este pe cale să primească îmbunătăţiri.

Responsabilă cu afişarea datei şi orei, respectiv informaţii despre notificările prezente pe telefon, funcţia Always on Display este şi un consumator important de energie, a cărei folosire continuă poate reduce simţitor durata bateriei. Pornind de la idea că prezenţa informaţiilor pe ecran nu este necesară pe tot parcursul zilei, Samsung va permite alegerea unui interval de timp în care modul VOD să fie activ. Spre exemplu, pe durata orelor de lucru, sau doar pe timpul nopţii.

Trebuie spus că dacă intervalul setat pentru funcţiile Always on Display şi Night Clock se suprapun pe telefoanele S7 edge, va fi activat în mod prioritar modul Night Clock.

Pentru a grăbi actualizarea funcţiei Always-on pe telefoanele Galaxy S7 puteţi accesa meniul Settings > Display > Always on Display > About Always on Display şi verifica manual disponibilitatea pachetului de actualizare.

Vezi şi Runkeeper, celebra aplicaţie pentru fitness, acuzată de spionarea utilizatorilor şi vânzarea informaţiilor unor companii de publicitate

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult