Samsung lansează Galaxy S20+ 5G Olympic Edition, pentru a sărbători Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo

19.03.2020
Samsung lansează Galaxy S20+ 5G Olympic Edition, pentru a sărbători Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo

Samsung are un parteneriat mai vechi cu organizatorii Jocurilor Olimpice, compania lansând mai multe versiuni ale telefoanelor sale cu logo-ul faimosului eveniment sportiv. Anul acesta, în vară, Jocurile Olimpice 2020 ar trebui să aibă loc în Japonia, iar Samsung vine cu o ediţie specială a modelului Galaxy S20+: „Olympic Edition”. Compania sud coreeană a dezvăluit telefonul astăzi, însă există în continuar posibilitatea ca evenimentul să nu mai aibă loc, aşa cum este acum programat.

Modelul Galaxy S20+ 5G Olympic Edition prezentat de către Samsung este livrat într-o culoare exclusivă, Matte Gold, o cu o textură foarte interesantă, similară cu cea de pe modelele iPhone 11 Pro de anul trecut. Acest model este lansat în parteneriat cu operatorul japonez NTT Docomo. Modelul vândut în această ediţie specială vine cu 12 GB RAM şi 128 GB stocare, deci nu este modelul de top cu 512 GB stocare. În rest, specificaţiile hardware ale dispozitivului rămân neschimbate, cu aceleaşi camere foto pe partea din spate.

Preţul pentru acest dispozitiv este de 114.840 yen, echivalentul a 1.050 de dolari americani, cu doar 10 dolari mai mult decât în cazul modelului Galaxy S20+ în culoarea Cosmic Grey, pe care l-am avut şi noi la test săptămâna trecută. Dispozitivul poate fi comandat chiar acum în Japonia de la Docomo, iar livrările vor avea loc abia în luna mai.

Acest model ar putea deveni un obiect de colecţie însă, având în vedere că este realizat pentru a promova şi sărbători Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo, ediţie care ar putea să nu mai aibă loc în urma pandemiei de COVID-19, care a dus la amânarea sau anularea multor evenimente din toate domeniile la nivel mondial.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult