Samsung livrează o actualizare „urgentă” pentru telefoanele Galaxy S8

26.04.2017
Samsung livrează o actualizare „urgentă” pentru telefoanele Galaxy S8

În ciuda eforturilor suplimentare depuse de Samsung, Galaxy S8 nu pare să fie produsul lipsit de probleme la care toată lumea spera. Din fericire, majoritatea „defectelor” descoperite până acum pot fi corectate cu simple actualizări software.

Afectând utilizatorii din Statele Unite şi Canada, un bug software strecurat în versiunea iniţială de Android preinstalată pe telefoanele Galaxy S8 putea cauza afişarea unui mesaj de eroare la intervale de 30 secunde, până la 1 minut, conţinând mesajul „DQA keeps stopping”. În mod ironic numit Device Quality Agent (DQA), componenta software responsabilă cu monitorizarea calităţii semnalului la reţeaua Wi-Fi a dat bătăi de cap utilizatorilor încă de la prima pornire a telefonului mobil.

Dacă până acum singura rezolvare era dezactivarea manuală a serviciului DQA sau a conexiunii Wi-Fi, actualizarea livrată prin intermediul Galaxy Apps store ar trebui să oprească definitiv afişarea mesajului de eroare.

Aceasta nu este însă singura problemă reclamată de posesorii telefoanelor Galaxy S8, unii utilizatori acuzând funcţionarea necorespunzătoare a suportului pentru încărcare wireless şi chiar probleme cu ecranul.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult