Samsung menționează Galaxy Note20 FE pe site-ul său, înainte de un anunț oficial

03.11.2020
Samsung menționează Galaxy Note20 FE pe site-ul său, înainte de un anunț oficial

Samsung a promis la lansarea Galaxy S20 FE că va oferi versiuni de acest gen pentru toate modelele sale high-end de acum înainte. Având în vedere că modelul S20 FE s-a dovedit a fi un telefon foarte competent care are un preț foarte bun pentru ceea ce oferă, mulți utilizatori au început să întrebe când va veni și un Galaxy Note20 FE. Se pare că lansarea nu este tocmai departe, întrucât Samsung a început deja să îl menționeze pe site-urile sale oficiale, chiar dacă acesta nu a fost încă anunțat oficial.

Galaxy Note20 FE ar putea face mai multe compromisuri decât S20 FE

Compania a menționat în câteva descrieri de pe site-ul său, cât și în codul sursă al site-ului numele Galaxy Note20 FE. Acest model ar urma să ofere avantajele seriei Note, într-un pachet mai ieftin. Curios este însă cum va reuși să facă asta, întrucât modelul Note20 standard este deja o versiune mai modestă a variantei Note20 Ultra de top.

Modelul S20 FE a venit cu un ecran cu rezoluție mai mică, dar cu refresh rate ridicat, fără margini curbate. Acesta a înlocuit sticla de pe spate cu plastic, iar camera a suferit câteva modificări mici, care de fapt pierde doar accesul la filmare 8K, întrucât calitatea imaginilor în rest este similară. Și pe lângă toate acestea, a primit și o baterie mai mare.

Un Galaxy Note20 FE ar trebui să facă niște downgrade-uri la alte capitole, întrucât Note20 standard nu are ecran la 120 Hz și deja este plat, iar spatele este deja din plastic. O cameră similară cu S20 FE ar mai scade din costuri, însă spațiu pentru baterie mai mare s-ar putea să nu existe, întrucât o parte din spațiul intern este ocupat de stylus-ul S-Pen. Singura informație disponibilă momentan despre Note20 FE de pe site-ul Samsung este diagonala de 6,5” a ecranului.

Se zvonește că Samsung a redus deja comenzile de producție pentru seria Note20, întrucât vânzările nu se ridică la nivelul așteptărilor. Un model FE ar putea revigora cererea pentru dispozitivele Note.

sursa: SamMobile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult