Samsung oferă smartphone-uri Galaxy în test drive pentru utilizatorii de iPhone

21.08.2015
Samsung oferă smartphone-uri Galaxy în test drive pentru utilizatorii de iPhone

Samsung şi Apple sunt cei mai mari producători de smartphone-uri de pe piaţă, iar rivalitatea lor agresivă este deja cunoscută de toată lumea. Ambele companii au lansat de-a lungul timpului reclame care atacă direct produsul concurent, însă Samsung a mers acum un pas mai departe. Coreenii vor încerca să atragă noi clienţi din tabăra Apple oferindu-le pentru un preţ modic (un dolar) un smartphone Galaxy pentru a-l folosi pentru o perioadă de timp.

Programul „Ultimate Test Drive” va fi valabil în Statele Unite ale Americii, unde utilizatorii de iPhone vor putea să intre în posesia unui Galaxy Note 5, Galaxy S6 sau S6 edge+ pe gratis timp de 30 de zile. Fiecare smartphone va veni cu un plan de date gratuit, iar acestea nu vor fi blocate, utilizatorii putând să introducă orice cartelă SIM doresc pentru a-l folosi. Desigur există nişte termene şi condiţii pentru a asigura returnarea dispozitivelor, care aduc de la sine penalizări în cazul nerespectării.

Telefoanele trebuie folosite într-un mod care să nu le deterioreze. Pentru zâgrieturi normale, apărute în urma utilizării, Samsung nu va cere bani, însă pentru componente stricate, pentru lovituri evidente, contact cu apa sau ecran spart, vor fi percepute plăţi care încep de la 100 de dolari. De asemena, în cazul în care telefonul nu este returnat sau nu mai porneşte, acesta va trebui plătit integral (720 dolari pentru Galaxy S6, 820 de dolari pentru S6 edge).

Înregistrarea în acest program trebuie făcută de pe un iPhone folosind site-ul oficial Samsung Ultimate Test Drive

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult