Samsung pregăteşte Galaxy A21, un nou telefon de buget cu display Infinity-O

03.03.2020
Samsung pregăteşte Galaxy A21, un nou telefon de buget cu display Infinity-O

Poziţionat între modelul low-cost Galaxy A11 şi frăţiorul mai puternic Galaxy A41, Galaxy A21 reprezintă alternativa rezonabilă pentru cumpărătorii care nu sunt dispuşi să cheltuiască prea mulţi bani pentru un smartphone nou.

Deşi lista completă cu specificaţii nu a fost divulgată oficial, zvonurile de până acum descriu Galaxy A21 cu un chipset din seria Exynos 7904 (procesor octa core), ajutat cu 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare internă şi un ecran HD+ AMOLED cu design Infinity-U, decupat după conturul carcasei şi perforat în dreptul camerei foto.

Fără detalii exacte pe partea specificaţiilor, pe spatele telefonului este ilustrat un sistem quad-camera cu lentile grupate pe verticală şi senzor de amprente convenţional, plasat convenabil în spatele ecranului.

La interior, carcasa destul de suplă adăposteşte un acumulator de 4000 mAh, care ar trebui să ofere până la două zile de utilizare fără griji.

Lista dotărilor este completată cu port USB-C şi ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Samsung probabil că va livra noul Galaxy A21 inclusiv pentru piaţa europeană. Din păcate, preţurile la vânzare şi data exactă la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine nu sunt cunoscute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video