Samsung pregătește Galaxy A72, un telefon cu 5 camere foto și zoom optic 3X

25.09.2020
Samsung pregătește Galaxy A72, un telefon cu 5 camere foto și zoom optic 3X

Încadrat tot la gama mid-range, Galaxy A72 va fi una dintre cele mai atractive variante pentru fanii Samsung care nu dispun de bugetul necesar achiziționării unui flagship veritabil.

Potrivit informațiilor apărute pe canale neoficiale, smarphone-ul pregătit pentru lansare în prima jumătate a anului viitor va avea la partea din spate un sistem penta-camera, cu senzor principal de 64MP. Oferta este completată cu modul ultra-wide de 12MP, cameră 8MP cu zoom optic 3X, respectiv senzori macro și DoF cu rezoluție de 5MP. La partea din față vom găsi și o cameră de 32MP, utilă pentru poze selfie și apeluri video.

Samsung Galaxy A72: cameră de 64 megapixeli şi încărcare mai rapidă

Succesor pentru modelul A71, lansat în luna decembrie 2019, Galaxy A72 probabil că va prelua liniile generale de design și ecranul AMOLED cu suprafață generoasă. Din păcate, pentru o listă mai detaliată cu specificații va trebui să urmărim dezvăluirile făcute la bursa zvonurilor, tot mai frecvente pe măsură ce ne apropiem de debutul oficial.

Pentru referință, actualul model A71 vine echipat cu ecran Full HD+ de 6,7”, chipset Snapdragon 730 cu CPU la 2,2 GHz, respectiv 6GB/8 GB RAM şi 128 GB stocare. Fiind un smartphone mai mare, acesta a primit şi o baterie cu capacitate mai generoasă: 4.500 mAh cu încărcare rapidă la 25W.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult