Samsung pregăteşte Galaxy S7 Olympic Edition, dedicat Jocurilor Olimpice de la Rio

27.06.2016
Samsung pregăteşte Galaxy S7 Olympic Edition, dedicat Jocurilor Olimpice de la Rio

Samsung lansează în fiecare an ediţii speciale ale smartphone-urilor sale de top, legându-le de diverse alte licenţe sau evenimente importante ale partenerilor săi. După ediţia specială cu logo-ul Batman a lui Galaxy S7, anunţată în urmă cu doar câteva săptămâni, au apărut pe internet fotografii cu o nouă ediţie limitată, dedicată Jocurilor Olimpice de la Rio.

La suprafaţă, noul Galaxy S7 „Olympic Edition” nu pare să fie foarte diferit faţă de varianta standard de culoare neagră a telefonului. Detaliile care scot acest model în evidenţă sunt reprezentate de integrarea culorilor siglei Jocurilor Olimpice. Difuzorul pentru apeluri şi butonul Home sunt încadrate în chenare galbene, butonul Power este acum de culoare roşie, butoanele de volum sunt verzi, iar camera foto şi blitz-ul sunt încadrate în chenare albastre. În partea de jos a telefonului poate fi ovservată sigla oficială a competiţiei, inelele intersectate, alături de textul „Worldwide Partner”.

Imaginile au fost publicate pe internet de Evan Blass, celebrul insider care reuşeşte de fiecare dată să pună mâna pe informaţii şi fotografii cu majoritatea smartphone-urilor de top încă nelansate. Din păcate, imaginile nu vin alături de alte detalii precum pieţele în care va fi disponibilă această versiune, un preţ sau o dată de lansare. Având în vedere că Jocurile Olimpice încep pe data de 5 august, probabil că Galaxy S7 Olympic Edition va ajunge în magazine cu puţin timp înainte.

Citeşte şi Samsung a lansat o versiune „Batman” de Galaxy S7 edge, numită Injustice Edition

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult