Samsung pregăteşte o variantă de Galaxy S9 asemănătoare cu iPhone X

Samsung pregăteşte o variantă de Galaxy S9 asemănătoare cu iPhone X

Samsung obişnuieşte să lanseze smartphone-uri din gama Galaxy exclusive pieţei chineze, aşa că existenţa noului SM-G8850, depistat în baza de date TENAA nu ne surprinde foarte mult. Foarte interesant la acest telefon este însă hardware-ul său intern şi design-ul de pe spate, care sugerează că vorbim despre un Galaxy S9 cosmetizat să semene mai mult cu un iPhone X, în timp ce păstrează restul de avantaje ale originalului.

Galaxy S9 se găseşte pe toate pieţele într-o variantă cu o singură cameră pe partea din spate, singurul model cu două camere fiind Galaxy S9+. Noul SM-G8850 păstrează dimensiunile lui Galaxy S9, cu ecran de 5,8” fără breton şi rezoluţie QHD+ (2.960 x 1.440 pixeli), însă cu două camere de 12 megapixeli pe partea din spate, orientate vertical pe partea stângă, asemeni iPhone X. De asemenea, restul de componente precum chipset-urile Snapdragon 845 şi Exynos 9810, 4 sau 6 GB memorie RAM şi camera frontală de 8 megapixeli de pe partea din faţă sunt listate pe lista de hardware intern.

Motivul pentru care ambele modele de chipset sunt listate ar putea fi faptul că Samsung nu s-a decis pe ce variantă să meargă în cazul acestui model, însă ambele sunt folosite pe Galaxy S9 în diverse regiuni. De asemenea, în cazul S9, 6 GB memorie RAM sunt disponibili doar pe modelul „Plus”.

Sunt multe necunoscute în cazul acestui dispozitiv. Nu avem încă informaţii despre numele său final, modelul SM-G8850 fiind doar un nume intern. Dacă într-adevăr Samsung îl va lansa ca un nou membru al „familiei” Galaxy S9, oare compania îl va aduce şi în alte ţări? Cât va costa un astfel de telefon în comparaţie cu Galaxy S9 standard, având în vedere că beneficiază de o cameră foto în plus şi mai multă memorie RAM? Răspunsuri la aceste întrebări vom afla probabil în viitorul apropiat, în cazul în care Samsung anunţă acest model în mod oficial.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult