Samsung pregătește o versiune Galaxy Z Fold 3 special pentru bogații Chinei. Ce va avea în plus

22.06.2021
Samsung pregătește o versiune Galaxy Z Fold 3 special pentru bogații Chinei. Ce va avea în plus

Cu nume de cod SM-W2022, versiunea exclusivă pentru China a lui Galaxy Z Fold 3 va costa cel puțin 3000 de dolari și vine într-o carcasă ceva mai înaltă decât modelul standard.

La fel ca modelul exclusiv din generația anterioară, versiunea de ultra-lux a lui Galaxy Z Fold 3 va fi ceva mai înaltă decât ediția pentru „săraci”, dispuși să plătească doar prețul standard de 2652 dolari (17000 yuan). Însă dincolo de finisaje și aspectul mai impunător, hardware-ul folosit va rămâne cel mai probabil neschimbat.

Potrivit SamMobile, versiunea exclusivistă a lui Galaxy Z Fold3  (W22 5G) este deja în fabricație și va fi livrată cu finisaje de culoare neagră, respectiv 512 GB memorie internă.

Aparent, versiunea de lux  a lui Galaxy Z Fold 3 va fi lansată în China imediat după modelul standard, în luna august. Pentru comparație, Samsung a livrat predecesorul W21 5G în luna noiembrie, la câteva luni după lansarea oficială a seriei Z Fold 2.

Galaxy Z Fold 3

Interesant este că ediția limitat a lui Galaxy Z Fold 3 adresată cumpărătorilor chinezi ar putea să nu fie singura, anterior, producătorul sud-coreean lansând și pentru piața natală o versiune Galaxy Z Fold2 Thom Browne cu doar 5000 de unități, disponibilă pentru echivalentul a 3300 euro. Pachetul includea, pe lângă telefonul în ediție limitată, și accesorii complete pentru el, de asemenea personalizate. Astfel, pentru 3300 euro primeai în plus și o pereche de căști Galaxy Buds Live cu o husă specială, respectiv un ceas Galaxy Watch 3 cu trei curele exclusive. Telefonul venea de asemenea cu o husă din piele, cablu și adaptor de priză decorate în culorile Thom Browne. Separat, cele trei produse (telefon, ceas și căști) ar fi costat undeva pe la 2.600 de euro, diferența de 700 euro mergând doar  pe accesorii și branding-ul exclusivist.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult