Samsung pregătește One UI 4 cu Android 12 beta pentru test în septembrie

27.08.2021
Samsung pregătește One UI 4 cu Android 12 beta pentru test în septembrie

Android 12 este foarte aproape de lansare. La fel ca în anii trecuți, ne așteptăm ca Google să aducă noua versiune a sistemului de operare în primele două săptămâni ale lunii septembrie pe dispozitivele Pixel, iar producătorii parteneri să înceapă să ofere software-ul în următoarele câteva luni. În timp ce unele companii, precum OnePlus, ne-au obișnuit cu lansări rapide, altele, precum Samsung, de obicei întârzie câteva luni bune. Se pare însă că Samsung ar putea fi printre primele companii cu o versiune beta de Android 12 în teste, conform unor noi informații neoficiale.

Android 12 ar putea veni foarte repede pe telefoanele Samsung

Conform forumului TizenHelp, o comunitate de fani Samsung, Samsung ar putea porni testarea de OneUI 4.0 cu Android 12 în versiune beta încă de la jumătatea lunii septembrie. Primele telefoane din portofoliul companiei care vor putea instala această versiune ar putea fi Galaxy S21. Probabil că Samsung va adăuga în scurt timp și alte modele de top în programul de testare, precum noile Galaxy Z și dispozitivele Note20 de anul trecut.

Această informație este însă greu de verificat, fiind publicată de un utilizator al forumului, care susține că lucrează într-un domeniu care îi asigură acces la astfel de informații. Totuși, există și alte surse care sugerează același lucru. De exemplu, există deja informații despre o versiune beta de software pentru Galaxy S21, care ar urma să fie lansată în septembrie, iar în baza de date GeekBench a apărut un Galaxy S21 Ultra testat în aplicație, care folosește deja Android 12.

Înainte de lansarea unei versiuni beta de One UI, care vine de obicei alături de un nou sistem de operare Android, Samsung anunță de obicei noutățile. S-ar putea astfel să aflăm în următoarele câteva săptămâni și câteva detalii oficiale despre ceea ce va aduce nou interfața One UI pe Android 12 și care dintre funcțiile noului sistem de operare vor fi adoptate în varianta Samsung a software-ului. În termeni de design însă, nu ne așteptăm să vedem foarte mari schimbări.

sursa: TizenHelp via Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult