Samsung pregătește un telefon cu baterie imensă, de 7.000 mAh

05.11.2020
Samsung pregătește un telefon cu baterie imensă, de 7.000 mAh
foto: MOBILE SERVICE / YouTube

Samsung împinge foarte tare pe piață modelele din seria Galaxy A în Europa, însă în alte regiuni modelele din seriile Galaxy M și noile Galaxy F sunt cele care se vând cel mai bine. Asta pentru că sunt dezvoltate pentru țări precum India, unde prețul mic și autonomia mare sunt prioritare față de performanță înaltă sau camere de o calitate foarte înaltă. Se pare că următorul model Galaxy F va fi echipat cu un acumulator imens, de 7.000 mAh.

Galaxy F12 ar putea fi telefonul Samsung cu cea mai mare autonomie

SamMobile raportează că un nou dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-F127G ar putea fi anunțat în curând în India. Acesta a apărut în câteva fotografii neoficiale, cel puțin într-o versiune dezmembrată. În timp ce carcasa telefonului nu ne oferă foarte multe informații despre capabilitățile sale, informațiile disponibile în acest moment despre un Galaxy F12 spun că ar putea fi telefonul Samsung cu cea mai bună autonomie.

Acesta va beneficia de un ecran de 6,7” de tip Infinity-O, adică perforat pentru a găzdui camera frontală și va oferi acel acumulator supradimensionat de 7.000 mAh. În termeni de performanță, acesta ar putea fi la fel de puternic precum un Galaxy M12 un alt model care urmează să apară în curând, însă anumite capabilități ale acestuia ar putea să nu facă tranziția.

Chiar dacă Galaxy F12 ar urma să fie un smartphone de buget, acesta va folosi totuși un port USB Type-C. Probabil că prețurile pentru implementarea acestei mufe au scăzut destul pentru a justifica integrarea lui și pe modele mai ieftine. Desigur, un jack de 3,5mm pentru căști va fi prezent în partea de jos a telefonului, alături de un difuzor mono. Decupajele de pe partea din spate sugerează un sistem cu 3 sau 4 camere.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult