Samsung prezintă Galaxy J2 2017, un smartphone cu design compact şi preţ accesibil

Samsung prezintă Galaxy J2 2017, un smartphone cu design compact şi preţ accesibil

Prezentat în India, Galaxy J2 2017 actualizează specificaţiile modelului Galaxy J2 din anul 2015, păstrând însă neschimbat costul de achiziţie.

Astfel, Galaxy J2 2017 face trecerea la un ecran de 4.7” cu rezoluţie 720p (540p la modelul anterior). Din păcate restul configuraţiei rămâne neschimbată, noul model oferind doar un procesor quad-core cu frecvenţa de 1.3GHz şi 1GB memorie RAM. Memoria internă totalizează 8GB şi poate fi extinsă cu până la 256GB, apelând la un card de memorie micro SD.

Pentru echivalentul a 113 dolari, cumpărătorii se mai aleg cu o cameră foto de 5MP şi cameră frontală de 2MP.

Galaxy J2 2017 oferă suport dual SIM şi conectivitate 4G, alături de funcţie Ultra Data Saving Mode pentru economisirea traficului de date. Acumulatorul de 2000 mAh este dimensionat pentru aproximativ două zile de utilizare.

Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea sau preţul acestui model în pieţele de desfacere internaţionale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult