Samsung prezintă Galaxy Note 3 Neo, versiunea mai accesibilă a lui Galaxy Note 3

31.01.2014
Samsung prezintă Galaxy Note 3 Neo, versiunea mai accesibilă  a lui Galaxy Note 3

Prezentat oficial de Samsung Polonia, Galaxy Note 3 Neo promite să ofere o experienţă Note 3 veritabilă la un cost mai mic. Modelul disponibil în variante cu 3G şi LTE include stylus S Pen, respectiv ecran HD Super AMOLED de 5.5 inch.

Mai performantă, varianta  Galaxy Note 3 Neo cu LTE (până la 150Mbps viteză de download) dispune de chipset cu CPU hexa-core, compus dintr-un modul dual-core cu nuclee Cortex-A15 la 1.7GHz şi modul quad-core bazat pe nuclee Cortex-A7 la 1.3GHz.

Modelul Galaxy Note 3 Neo cu 3G (21Mbps) primeşte doar CPU quad-core la 1.6GHz.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

În ambele variante, Galaxy Note 3 Neo rulează versiunea Android 4.3 Jelly Bean şi oferă mare parte din funcţionalitatea modelului Galaxy Note 3 cu ecran mai mare: Air Command, S Note, Multi-Window şi alte funcţii asociate cu stylus-ul S Pen. De asemenea, Galaxy Note 3 Neo este compatibil cu accesoriul Galaxy Gear.

În carcasa de 8.6mm grosime Galaxy Note 3 Neo ascunde un acumulator de 3100mAh, care împinge greutatea finală la 162.5 grame. Configuraţia mai include 2GB memorie RAM, camere foto de 8MP şi 2MP, conectivitate WiFi n/ac, NFC, Bluetooth, respectiv transmiţător infraroşu. Memoria internă în cantitate de 16GB  poate fi suplimentată cu până la 64GB prin adăugarea unui card microSDXC.

Samsung Galaxy Note 3 Neo - acelaşi spate cu finisaj din plastic ce imită pielea naturală

Prezentând un design aproape identic, noul Samsung Galaxy Note 3 Neo va putea fi găsit în magazine începând cu luna februarie la un preţ rămas deocamdată neprecizat, dar cu siguranţă inferior modelului Galaxy Note 3 deja lansat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult