Samsung şi 99 AVANT lansează o ediţie limitată de Galaxy Note8 la preţul de 1.550 euro

18.12.2017
Samsung şi 99 AVANT lansează o ediţie limitată de Galaxy Note8 la preţul de 1.550 euro

Dacă vi se pare că preţul unui smartphone de top a atins cote exagerate în 2018, cu modele precum Huawei Mate 10 Porsche Design şi iPhone X depăşind limitele din trecut, probabil că noua ediţie specială a lui Galaxy Note8 nu vi se adresează. Samsung a anunţat un parteneriat cu brandul de artă exclusivist 99 AVANT, prin care va lansa o serie limitată de smartphone-uri la un preţ dublu faţă de cel de la raft.

Puteţi cumpăra un Galaxy Note8 cu aproximativ 900 de euro în acest moment, însă dacă locuieşti în Coreea de Sud, poţi comanda ediţia Galaxy Note8 X 99 AVANT, care costă 1.991.000 won, echivalentul a 1.550 euro. Desigur, pentru a diferenţia acest model de cel obişnuit, Samsung a adus câteva schimbări telefonului, iar 99 AVANT a inclus şi câteva bonusuri în pachet.

Fiecare model va veni cu un print de 49 x 45 cm în cutie, care poate fi înrămat şi agăţat de perete, iar telefonul beneficiază de o husă 99 AVANT cu un design exclusiv. Nu în ultimul rând, dispozitivul integrează un modul de 256 GB de stocare internă, faţă de cei 64 GB disponibili pe varianta standard, iar în software-ul telefonului au fost instalate câteva fundaluri şi pictograme realizate de 99 AVANT.

Vestea proastă vine însă pentru cei care şi-ar dori un asemenea model de smartphone excusivist. Nu doar preţul va ţine departe posibilii clienţi ci şi numărul de unităţi. Păstrând tradiţia brandului 99 AVANT, Samsung va comercializa doar 99 de unităţi ale acestei ediţii speciale. Pachetul Galaxy Note8 X 99 AVANT va fi pus în vânzare mâine, 19 decembrie, eclusiv în Coreea de Sud, şi probabil că va dispărea foarte repede din stoc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video